Щиро вітаємо Наталію Басараб з отриманням диплома доктора філософії!

26 березня 2024 р. відбулося засідання Вченої ради Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на якому ректор, професор Ігор Цепенда вручив диплом доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки викладачці кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Наталії Басараб.

Захист дисертаційного дослідження на тему: “Розвиток післядипломної освіти вчителів початкової школи в західних областях України (1945-1991 рр.)” відбувся 02.02.2024 р. у разовій спеціалізованій вченій раді Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Науковий керівник: Прокопів Любов Миколаївна – кандидатка педагогічних наук, доцентка, завідувачка кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика.

Щиро вітаємо Наталію Ярославівну та бажаємо не зупинятися на досягнутих успіхах! Реалізації всіх Ваших творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям щасливого особистого життя і плідної професійної діяльності будуть натхнення, підтримка родини та колег!