Студенти спеціальностей “Дошкільна освіта” і “Професійна освіта. Цифрові технології” відвідали Івано-Франківську обласну універсальну наукову бібліотеку імені Івана Франка

23 квітня 2024 року студенти спеціальностей “Дошкільна освіта” і “Професійна освіта. Цифрові технології”  разом із викладачем кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Тарасом Паскою та головою студентського сенату педагогічного факультету Мар’яною Перчик відвідали  Івано-Франківську обласну універсальну наукову бібліотеку імені Івана Франка.

Студенти ознайомилися з підрозділами головної книгозбірні, переглянули електронний каталог та більше дізналися про можливості сучасної бібліотеки як для традиційних користувачів, так і віртуальних відвідувачів.

Також першокурсники відвідали експоновану в літературно-мистецькій вітальні виставку “З вірою у серці”, над якою працювали студенти кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації ННІМ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Кожен зміг збагатитися новими знаннями про іконописну традицію і відчути силу ікон.

Завершили екскурсію виставкою до річниці Чорнобильської катастрофи “Чорнобиль гірким спомином стукає в наші серця”.

Дякуємо працівникам бібліотеки за екскурсію та запрошення!

Інформацію підготувала

голова студентського сенату педагогічного факультету

Мар’яна ПЕРЧИК