6 березня 2024 року доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Наталія Салига разом зі студентами першого курсу спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології» Веронікою Гаврищук та Ганною Хімчак провели профорієнтаційну роботу із учнями 10-11 класів

У Ліцеї імені Романа Шухевича Івано-Франківської міської ради.
Ліцеїсти на зустрічі отримали важливу інформацію про спеціальність «Професійна освіта. Цифрові технології» освітнього рівня «Бакалавр», за якою здійснюється підготовка фахівців на педагогічному факультеті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Особливо цікавились присутні перспективами та можливостями майбутнього працевлаштування. Студентки Вероніка Гаврищук та Ганна Хімчак розповіли про стипендіальні можливості для студентів, навчально-наукову діяльність на факультеті та перспективи розкриття своїх здібностей у позанавчальний час.
Колектив кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника висловлює щиру подяку заступнику директора з виховної роботи Дебрівській Альмірі Романівні за теплий прийом та сприяння в організації зустрічі!
Сподівається на подальшу плідну співпрацю!