ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ СТЕПАНА БАНДЕРИ

25 жовтня 2017 року було проведено екскурсію студентам 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання Педагогічного факультету ПО-11 до музею С.Бандери.

У ході екскурсії студенти ознайомились з життям та діяльністю низки відомих українських ідеологів, зокрема Євгена Коновальця, Степана Бандери та інших; отримали нові відомості про трагічні події, що відбувались у Бабиному Яру;  прослухали змістовну й цікаву лекцію про життя О.Ольжича та О.Теліги та ознайомились особисто зі збірками їх творів.

Упродовж екскурсії студенти відвідали «Козацьку світлицю», де збагатились інформацією про звичаї, традиції, родинні ремесла українського народу,  участь у боротьбі за незалежну Україну відомих очільників українського козацтва,  донині забуті твори  українських митців.

Екскурсія дозволила студентам пізнати багато нового, отримати неперевершені позитивні емоції від почуття причетності до багатої української народної скарбниці, відображеної чималою кількістю панно, художніх полотен, світлин, відзнак та нагород, розміщених у музеї. Організатор – доцент  кафедри педагогіки початкової освіти Наталія Матвеєва.