АКЦІЯ «АБІТУРІЄНТ- 2018» У ВЕРХОВИНСЬКОМУ РАЙОНІ

23  жовтня 2017 року на Педагогічному факультеті проводилася акція «Абітурієнт – 2018». Викладачі кафедр відвідали школи Верховинського району Івано-Франківської області.

Викладачі кафедри, зокрема, професор Костів В.І, доцент Мисак Б.П., викладач Сабат Н.І. поспілкувались з майбутніми абітурієнтами, які стоять перед вибором: куди піти вчитися, яку спеціальність обрати, ким бути.

Викладачі розповіли про правила вступу до ВНЗ, про вибір спеціальностей та напрямки підготовки, ознайомили одинадцятикласників із правилами прийому, надали відповіді школярам на питання які їх цікавили .Школярам було роздано профорієнтаційний матеріал, буклети для ознайомлення з майбутніми спеціальностями.

До профорієнтаційної роботи долучилися студенти й магістранти Педагогічного факультету, які  поділились із старшокласниками враженнями про  студентське життя, навчання, практику у літніх оздоровчих таборах, у школах. Їхнє спілкування було активним  і цікавим.

Також до поїздки долучилася команда КВК Педагогічного факультету «Без паніки», яка продемонстрували кумедні сценки, які висвітлюють студентське життя.
УЧНІ ШКІЛ ПОДЯКУВАЛИ ЗА НАДАНУ ВИЧЕРПНУ ІНФОРМАЦІЮ, ЗАЦІКАВИЛИСЯ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ ЯКІ ПРОПОНУЮТЬСЯ НА ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ.