Ковчег, наповнений християнською любов’ю до наймолодших

Делегація педагогічного факультету, яка складалась із декана факультету Оксани Кондур, заступниці декана з якості освіти Наталії Кирсти,  доцентки кафедри початкової освіти Марії Копчук-Кашецької, відвідала Заклад релігійної організації дошкільної освіти «Ковчег», що у Крихівцях.

Організатором спорудження будівлі християнського садка виступив о. Йосафат Бойко, настоятель парафії св. Кирила і Методія. Парафіяльний проєкт для виховання і формування маленьких діточок у дусі християнської віри, любові до Господа Бога, Святої Церкви та до ближніх, споруджений за кошти жертводавців. Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук освятив його 16 лютого 2023 року, під час свого архіпастирського візиту на Прикарпаття. Зараз в садку близько пів сотні дітей.

Отець Йосафат та директорка ясел-садка пані Наталя Мельниченко люб’язно показали представницям педагогічного факультету умови навчання дошкільнят, подякували педагогам за допомогу, оскільки серед працівників закладу є випускниці факультету і на прохання директорки пані Наталі кафедра теорії та методики дошкільної та спеціальної освіти порекомендувала трьох кращих студенток спеціальності «Дошкільна освіта», які зараз асистують вихователям. Науково-педагогічні працівники відзначили, що територія закладу, його матеріальне забезпечення, ідеологія, яку закладено в основі навчально-виховного процесу, відповідають сучасним вимогам.  

Керівництво факультету обговорило із господарями закладу цікаві перспективні напрямки майбутньої співпраці.