Посвята в першокурсники 2023

16 листопада, перед Міжнародним днем студента, на педагогічному факультеті відбувся урочистий захід “Посвята в першокурсники 2023”. У цей день наші наймолодші студенти стали частинкою великої та дружньої педагогічної родини.

Щоб запам’ятати цю подію, ми продовжили щорічну традицію: передавати з року в рік ключ знань, на якому можна побачити кожну спеціальність, яка навчалася на педагогічному факультеті. Крім цього, за кілька днів до “Посвяти…” студенти разом зі своїми кураторами писали «Лист у майбутнє», який зможемо прочитати через 4 роки під час урочистого вручення дипломів бакалавра.

Після того, як кожна спеціальність зав’язала свою стрічку і відправила “Лист у майбутнє”, студенти виступили з веселими сценками, патріотичними віршами та піснями, показали свою творчість і наполегливість .

Невеличкий подарунок підготував викладач математики Олег Ярославович Довгий, який склав кілька римованих рядків, присвячених наймолодшим студентам.

Слова привітань звучали від декана факультету Оксани Созонтівни Кондур, заступників декана Цюняк Оксани Петрівни і Кирсти Наталії Романівни. Також до студентів із вітальним словом звернулися їхні куратори: Цюняк Оксана Петрівна, Вербещук Світлана Василівна, Копчук-Кашецька Марія Степанівна, Матішак Маріанна Василівна, Сабат Надія Володимирівна, Сабат Наталія Іванівна і Паска Тарас Валерійович.

Дякуємо всім спеціальностям за старанність, креативні ідеї та гарну атмосферу протягом свята.

Інформацію підготувала
голова студентського сенату педагогічного факультету
Мар’яна ПЕРЧИК