Засновник бренду Mr. Leader відвідав Центр освіти та піклування ПНУ

Народний депутат України, голова підкомітету з питань раннього розвитку та дошкільної освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Володимир Воронов відвідав навчальну лабораторію «Центр освіти і піклування для дітей раннього і дошкільного віку», який нещодавно було відкрито на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. У ньому діти працівників нашого університету та студентів мають змогу перебувати допоки їхні батьки проводять навчальні заняття або навчаються самі. Автор програми та засновник бренду Mr. Leader Володимир Воронов обговорив з ректором ПНУ Ігорем Цепендою, адміністрацією та вихователями Центру новітні методики навчання та розвитку дошкільнят.

Також директорка Центру, професорка кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти Людмила Мацук та фахівець Центру, доцентка кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти Надія Лазарович отримали дипломи від Mr. Leader за новаторство у підготовці здобувачів вищої освіти та вагомий внесок у розбудову системи дошкільної освіти.

Нагадаємо, перший в Україні Центр освіти та піклування для дітей дошкільного віку було відкрито на базі Полтавської політехніки. Потім ще низка закладів вищої освіти зацікавилась цією корисною ініціативою.

Освітній бренд Mr. Leader, реалізований у рамках діяльності провідних закладів вищої освіти, мотивує поступово змінювати підхід до освіти та виховання дітей дошкільного віку. Адже малюки, отримуючи необхідні знання та практичні вміння за авторськими методиками, вже з 2-3 років формуються як талановиті особистості, майбутні лідери. Завдяки програмі створене унікальне середовище та проводяться цікаві заняття згідно укладених тематичних планів. Такі Центри дозволяють маленьким українцям відкривати нові творчі здібності та не зупинятися на досягнутому.

Інформацію взято з сайту
Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника