Майстер-класи на педагогічному факультеті продовжуються

Продовжуємо наші майстер-класи для наймолодших мешканців Івано-Франківська, гостей міста та абітурієнтів. Цього разу студентський сенат та викладачі педагогічного факультету підготували ще цікавішу програму для маленьких іванофранківців.

Студенти спеціальностей “Початкова освіта”, “Соціальна робота”, “Освітні, педагогічні науки” познайомили дітей з нетрадиційним малюванням виделками та долоньками. Приємно було відчути справжній захват у малечі від такого незвичайного заняття.

Студенти спеціальності “Дошкільна освіта” запропонували маленьким відвідувачам метод пластилінографії та створення аплікацій з ватних дисків, з яких можна зробити справжні об’ємні картини. Такі заняття допомагають розвинути у дітей дрібну моторику, образне мислення, а також здатні прищепити любов до роботи з мініатюрними деталями.

На завершення майстер-класу художниця з аквагриму Марія Копачук, яку запросили викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, допомогла перевтілитися малечі в улюблених казкових героїв. Діти були дуже щасливі!

Наступної середи з 14:00 до 16:00 ми знову з нетерпінням чекаємо діток та абітурієнтів!