Майстер-класи на педагогічному факультеті: креативно та цікаво

8 червня 2022 року другий раз поспіль викладачами та студентським сенатом педагогічного факультету були проведені майстер-класи для маленьких іванофранківців, внутрішньо переміщених дітей та абітурієнтів.

Наші гості мали можливість освоїти пластилінографію − техніку, принцип якої полягає у роботі з пластиліном.  Картини можна створювати на паперовій, картонній або іншій основі, завдяки чому зображення виходять обʼємними. Також була запропонована техніка орігамі та аплікації із серветок, які розвивають не лише уяву і фантазію, але й дрібну моторику рук.

Окрім цього, студенти запропонували маленьким відвідувачам метод малювання свічкою, який ще називають «сліпим малюванням» – віск залишає на папері невиразний слід, він не має яскравості, як від звичайних олівців чи фломастерів. Це надзвичайно цікавий метод для розвитку уяви, фантазії, емоційного інтелекту дитини.

На завершення наймолодші учасники майстер-класу створювали листівки нашим захисникам у техніці квілінг, яка вимагає терпіння та охайності. У такий спосіб, маленькі друзі висловлювали вдячність за спокійне і мирне небо над їхніми оселями.

Хочемо повідомити, що наступної середи з 14:00 до 16:00 ми знову чекаємо наймолодших мешканців Івано-Франківська та гостей міста, а також абітурієнтів на педагогічному факультеті.