ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВІ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

21-23 жовтня на базі Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» викладачі педагогічного факультету – професори Олена Будник, Інна Червінська і Тетяна Качак, а також доценти Тетяна Близнюк і Катерина Фомін – організували і провели курси підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників на тему: «Цифрові технології у дистанційному навчанні здобувачів освіти». До роботи курсів було залучено 41 учасника, серед яких більшість – викладачі Івано-Франківського фахового коледжу нашого університету та Івано-Франківського національного медичного університету.

На тренінгах, що проходили у форматі онлайн, було представлено інноваційні цифрові інструменти та ресурси, які сьогодні особливо затребувані в умовах дистанційного та змішаного навчання здобувачів освіти. Програмою курсів передбачено удосконалення інформаційно-комунікаційної, цифрової та медійної компетентностей педагогів, передусім щодо вміння застосовувати онлайн-сервіси для візуалізації навчального матеріалу, оцінювання результатів навчання; навичок упровадження медіаосвітніх технологій та забезпечення зворотного зв’язку в освітньому процесі.

Всі учасники відповідно до програми отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації в обсязі 30 академічних годин (1,0 кредит ЄКТС).