ЗУСТРІЧ  З ВОЇНАМИ АТО

На педагогічному факультеті відбулась зустріч з воїнами АТО. Це була дружня зустріч з нашим колишнім студентом Педагогічного інституту спеціальності «географія», Василем Білоусом (молодший сержант 93 бригади батальйону «Карпатська Січ») та його побратимими:

Лі Олександром (Донецька область)

Максимом Швецем (Донецька область)

Василем Голінеєм (Івано-Франківська область)

Зустріч розпочалась з читання вірша Василя Симоненка «Україні» у виконанні студентки ДОПО – 20 Марії Шоломчак. Прозвучали вірші Ліни Костенко, вірш «Лист від українських дівчат солдатам», «Лист від української матері до російської матері».

Прозвучали українські пісні у виконанні Роксолани Бабінець «Українські попурі», Світлани Данчук «Не спить кохання» студентки – ПОХМО -40, Анни Чувайлової «Повертайся солдате» (СП – 32).

Гості розповіли про свої бойові будні, допомогу волонтерів, дівчат які разом з ними на передовій, продемонстрували слайди та фотографії про оборону та вільний час, що стало підтвердженням їхньої розповіді. Воїни також продемонстрували зброю, комуфляж та інші речі які використовують у воєнний час.

Та скільки б ми не дивились по телебаченню, інтернет-ресурсах,  на це споглядати без внутрішньої тривоги – НЕМОЖЛИВО.

З подякою про зустріч виступив заступник декана факультету – Недільський С.А. Побажав молоді залишатись такою ж відважною, любити свою Батьківщину і захищати своїх коханих, дружин, матерів.

Спільне побажання.

МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ.

P.S.: Воїни настільки розщулились такою зустріччю, що були сльози на їх очах (я думаю, що це були сльози радості).

Підготувала виховний захід  – доцент кафедри педагогіки початкової освіти, заступник декана педагогічного факультету Галина Русин.