Практичне заняття на базі наукового містечка “Нова енергія”

23 лютого 2024 р. студенти Педагогічного факультету спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології» в рамках вивчення навчального курсу «Сучасні освітні технології» (викладач – доктор філософії Тарас Паска) відвідали наукове містечко «Нова енергія» (м. Івано-Франківськ). Цей інноваційний музей є сучасною платформою для отримання знань про наукові досягнення, нові розробки та новітні технології у сфері енергетики та енергоресурсів.

Під час практичного заняття студенти мали змогу долучитися до науки через наочне та інтерактивне навчання, а також через експерименти на експонатах, що демонструють відновні джерела енергії в дії.

Майбутні фахівці в галузі цифрових технологій ознайомилися із методикою навчання через моделювання освітніх процесів, створення віртуального середовища на освітніх платформах.

 Інтерактивне заняття сприяло формуванню наукового світогляду студентів, розвитку навчально-дослідницьких компетентностей та забезпеченню можливостей для прикладного застосування знань на практиці.