Здійснюйте добро, поки ви існуєте

Найменший вчинок доброти коштує більше, ніж найбільший намір.
Кахліл Гібран

31 серпня  2023 року студенти педагогічного факультету спеціальності 013 Початкова освіта, активні учасники команди «Творчий імпульс» (Анастасія Андрушко, Діана Крайник, Олеся Невінська, Вероніка Озарко, Марія Турелик, Анастасія Шумило) та професорка кафедри початкової освіти Качмар О. В, Ірина Зінькова – провідний фахівець ННЦ педагогіки і психології вищої освіти педагогічного факультети активно провели час із дітками Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області. (с. Мединя).

Важко без емоцій і сліз говорити про долю цих дітей, хоча живуть вони в добрих умовах, ними опікуються вихователі, вони в теплі і безпеці. Але… це діти обділені любов’ю і ростуть без батьківського тепла.

Наші студенти зробили для цих малят свято: грали ігри, співали пісні, з кожною дитиною спілкувалися і дарували частинку свого серця. Провели майстер-клас з розпису пряників, де кожна дитина зробила свій і з нетерпінням чекала, коли ж ним можна поласувати. Виготовляли Ангеликів (робота з папером), розмальовували на папері узори української сорочки тощо. Діти заспівали для гостей декілька українських патріотичних пісень.

На завершення – отримали в подарунок браслетики в синьо- жовтих кольорах і розписали своїми долоньками плакат із великим серцем.

 Творімо добро і не забуваймо, що «Доброта врятує світ!»

Інформацію підготувала
доктор педагогічних наук, професор
Оксана ЦЮНЯК