Стипендії від Фонду Інституту Східноєвропейських досліджень. Серед найкращих − студентка ІІ курсу спеціальності 013 Початкова освіта Вероніка Озарко

20 липня 2023 р. ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда вручив переможцям конкурсу від Фонду Інституту Східних досліджень (м. Варшава, Республіка Польща) сертифікати на отримання річних стипендій на суму 1000 доларів кожному. Засновником Фонду є голова Програмної Ради Центральноєвропейського Економічного Форуму (загальновідомого як Центральноєвропейський Давос) Зигмунт Бердиховський. У вітальному слові ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда зазначив, що це престижна нагорода, яка мотивує обдарованих студентів університету до активного навчання та наукової діяльності. 

Стипендіаткою стала студентка педагогічного факультету Вероніка Озарко, котра має низку відзнак: багаторазова призерка Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, районних та обласних олімпіад з української мови та літератури, англійської мови, християнської етики, історії, біології, фізики та хімії. Результати наукового пошуку апробовані на численних наукових конференціях різного рівня: міжнародних, всеукраїнських із міжнародною участю, всеукраїнських. Нагороджена грамотами за успіхи у навчанні та участь у громадському житті педагогічного факультету. Навчання та наукову діяльність поєднує з громадською та волонтерською роботою.

Пишаємося та бажаємо нових наукових досягнень, реалізації усіх планів, ідей і мрій.

Інформацію підготувала
доктор педагогічних наук, професор
Оксана ЦЮНЯК