Курси англійської мови з метою підготовки студентів до вступу до магістратури

Уже третій тиждень поспіль викладачі кафедри педагогіки початкової освіти, кандидатки педагогічних наук, доцентки Тетяна Близнюк та Катерина Фомін проводять курси англійської мови з метою підготовки студентів до вступу до магістратури, а саме складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ), організованому на базі Центру інноваційних освітніх технологій “PNU EcoSystem”.  Зараз інтенсивне навчання організовано у змішаному форматі зі студентами четвертого курсу педагогічного та природничого факультетів.
Як зауважує організатор курсів, доцент Тетяна Близнюк, навчання спрямоване на розвиток у студентів англомовної компетентності засобами виконання завдань, наближених до тих, які передбачені програмою Єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Результати попереднього проведеного опитування студентів 4 курсу університету показали, що така підготовка зараз на часі. Зважаючи на той факт, що іноземну мову переважна більшість студентів вивчають тільки упродовж 2 років бакалаврату (1,2 курс) важливо актуалізувати та розширити їхні знання.
Ефективними у роботі є новітні методики, цифрові інструменти та індивідуальний підхід до кожного студента.
За результатами курсів усі учасники отримають сертифікати про підвищення рівня англомовної компетентності (45 акад. год).