Профорієнтація: online і offline

Карантинні обмеження не є перепоною для організації та проведення профорієнтаційних заходів на педагогічному факультеті.

Доброю традицією стало проведення online-зустрічей з майбутніми абітурієнтами – випускниками коледжу та учнями 11 класів. Викладачі кафедр факультету О. Довгий, І. Дідух, Л. Тимків, Н. В. Сабат, Н. І. Сабат, В. Яремчук, Б. Мисак, Р. Петришин, Л. Березовська, Г. Лемко, О. Ворощук,  І. Бай, Л. Хімчук, Л. Плетеницька, Л. Височан,  І. Скоморовська, Н. Кирста, І. Стражнікова, Л. Прокопів, І. Єгорова та ін. на цих зустрічах розповіли про особливості навчання на факультеті, перспективи та цікаве студентське життя, можливості вдосконалення та самореалізації. Також старшокласники та випускники коледжу мали можливість переглянути профорієнтаційні відео, зняті нашими студентами.

Ще кілька таких заходів планується провести у найближчий  час.

Однак у школах, де продовжуються офлайн-навчання, викладачі факультету здійснюють профорієнтаційні зустрічі у звичному форматі. Саме таким заходом стала зустріч доценток кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи І. Комар та І. Кулик з учнями 11 класів Микуличинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Яремчанської міської ради Івано-Франківської області. Більше 40 осіб отримали інформацію про спеціальність «Соціальна робота», її освітні програми, умови вступу та особливості навчання в університеті. Ця зустріч стала ще й хорошою нагодою поспілкуватися з успішною випускницею нашого факультету ‒ Юлією Захарин-Белевич.