ІІ Факультетська ліга сміху 2019

Голова студентського сенату педагогічного факультету організувала лігу сміху, приурочену до святкування Міжнародного дня студента.

Участь в святі гумору брали студенти ІІІ курсу всіх спеціальностей. За регламентом було три обов’язкові конкурси: полотно «Факультет очима студентів», фоторозминка та запитання до команд від глядачів. Участь у лізі сміху взяло п’ять команд, в кожної з них був тренер – студент IV курсу.

Оцінювали старання команд високоповажне журі, у складі: декана педагогічного факультету Оксани Созонтівни Кондур, доцента кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти Маріанни Василівни Матішак, доцента кафедри фахових методик та технологій початкової освіти Ігоря Богдановича Бая, голови студентського сенату педагогічного факультету Наталії Котурбаш, голови студентського сенату ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Юрія Лозяка, голови громадського комітету ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Андрія Пайша та заступника голови студентського сенату ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Ірини Турчин.

Під час конкурсу для глядачів та команд виступало багато запрошених гостей, зокрема гурт педагогічного факультету «Cutfire», а також студентка І курсу спеціальності «Початкова освіта» Марія Зінич. Розірвав сцену педагогічного факультету Володимир Мурашківський. Під час конкурсу оплески та сміх в актовій залі не вщухали. Особливі емоції вирували під час розминок, де команди показали всі свої таланти ще й в стресових ситуаціях.

Отож, за результатами конкурсу ІІІ місце посіли такі команди, як «Панікьорки» (збірна команда груп ДО-31 і ДО-32 і тренер Ірина Стрельченко), «Прикарпатські вовчиці» (група СРСП-32 і тренер Наталія Басараб), «Без «бе» (група СРСП-33 і тренер Денис Тимків). Почесне ІІ місце посіла команда «Студентський формат» (група ДОЛ-33 і тренер Олеся Федорняк). Ну і переможцями ІІ Факультетської ліги сміху 2019 стала команда «Деркачова Ольга Сергіївна» (група ПО-31 і тренер Христина Панас). Команда переможців отримала Кубок ліги сміху і солодкий торт.

Крім призових місць, була номінація «Найкращий актор», яку отримала студентка ІІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта» групи ДОЛ-33 Христонько Христина.

«Для суддів було дуже важко визначити переможця, адже всі команди дуже гарно підготувалися. Минулого року команда студентського сенату запровадила цю традицію, і мені дуже приємно, що педагогічний факультет, на даний момент, є єдиним факультетом, який має власний кубок сміху» – зазначає голова студентського сенату педагогічного факультету Наталія Котурбаш.