ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА НА ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

4 листопада 2017 року на Педагогічному факультеті відбувся День абітурієнта. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник декана Педагогічного факультету, доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти  Степан Андрійович Недільський.

Завідувач кафедри педагогіки початкової освіти, доктор педагогічних наук Марія Оліяр у своєму виступі підкреслила, що Педагогічний факультет, як і Прикарпатський університет загалом, надає великі можливості для професійного самовизначення абітурієнтів.

Інформацію про спеціалізації, які можуть здобути майбутні абітурієнти, надали доценти кафедри педагогіки початкової освіти Тетяна Близнюк, Оксана Цюняк, Наталія Матвеєва, Марія Клепар. М.П.Оліяр наголосила, що кафедра працює в науковому плані над науково-дослідною темою, яка може зацікавити багатьох вступників. Це проблема роботи гірських шкіл, а таких більше 600 в Івано-Франківській та сусідніх областях. Специфіка роботи в таких школах обов’язково враховується в навчальній, виховній, науково-дослідній роботі зі студентами.