МОЛИЛИСЯ ЗА УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ ТА УКРАЇНУ

Глибокими за змістом та актуальними є слова Святого Августина «Постав Бога на перше місце, все інше стане на своє». До такого усвідомлення приходиш, коли відвідуєш святі місця, до яких належить Монастир Успіння Матері Божої  у селі Погоня Тисменицького району Івано-Франківської області. 

Студенти педагогічного факультету спеціальності «Початкова освіта» (групи ПО-11, ПО-13)  разом із викладачами кафедри початкової освіти Копчук-Кашецькою М.С., Цюняк О.П., Русин Г.А. взяли участь у Богослужінні, пройшли Хресною ходою.  Хресна дорога – це не легкий шлях піднесення душі, але пройшовши його, молодь отримала духовне збагачення і прощення.

Унікальністю Монастиря є Іконостас, вишитий особливою технікою. Ікони присвячені образу Богородиці і мають велике смислове та естетичне значення. Студенти щиро молилися за перемогу України у російсько-українській війні, за мир і спокій у державі, за захисників і захисниць, які віддано захищають українську землю. Непохитна віра і безмежна любов до своєї Батьківщини – цінності, які духовно наближають нашу Перемогу.

Погоня − це те місце, куди хочеться повернутися знову і знову. Це місце, яке надихає, наповнює серце спокоєм та Божою благодаттю.

Наша сила в єдності, мудрості та правді!

Ми переможемо, бо з нами Бог!

Перемога близько!

Слава Україні! Героям слава!