День захисту дітей на педагогічному факультеті

1 червня 2022 року студентський сенат разом з Марʼяною Перчик та викладачі педагогічного факультету провели майстер-клас до Дня захисту дітей для наймолодших мешканців Івано-Франківська та абітурієнтів, які планують навчатися на одній з освітніх програм нашого факультету.

Студенти спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Соціальна робота», «Освітні, педагогічні науки» Угринчук Вікторія, Чабан Роксолана, Коцук Христина, Мазурик Уляна, Балашовець Анастасія, Бойчук Євгенія, Трощук Марія, Перчик Марʼяна, Пʼятка Надія, Прунько Діана, Ципердюк Аліна, Семко Анастасія, Заяць Ольга організували цікаву розвивальну програму для малечі та абітурієнтів.

Діти мали можливість спробувати себе у ролі маленьких кондитерів, розмальовуючи глазуррю солодкі пряники. Також малювали малюнки нашим захисникам у нетрадиційний спосіб:

– малювання зубною щіткою;
– малювання трубочкою (техніка «Видування»);
– малювання  ватними паличками (техніка розвиває уяву, просторове мислення, дрібну моторику рук).

Орім цього студенти познайомили дітей з технікою «орігамі», зробивши  з ними «Патріотичних зайчиків». Метою цього мистецтва є створення виробів шляхом використання схеми геометричних згинів і складок. Надзвичайно приємно було бачити позитивні емоції наших наймолодших учасників майстер-класу.

Такі майстер-класи планується проводити на педагогічному факультеті кожної середи протягом червня з 14:00 до 16:00.

Запрошуємо вступників приєднатися до майстер-класів і відчути себе у ролі студента педагогічного факультету.

Також абітурієнти зможуть отримати інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2022 року.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!