Зустріч роботодавців і зовнішніх стейкхолдерів з науково-педагогічними працівниками кафедри

Відбулася зустріч роботодавців і зовнішніх стейкхолдерів з науково-педагогічними працівниками кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика. На засіданні обговорювався проєкт і рекомендації ОПП «Освітні, педагогічні науки» до впровадження в освітній процес 2021/2022 н.р. Стейкхолдери висловили свої рекомендації і зауваження, які були внесені до освітньої програми.

Чепіль М.М., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка – зупинилась на пунктах ліцензійних умов, питаннях навчання студентів без базової педагогічної освіти.

Москаленко Ю.М., кандидат філософських наук, доцент, Івано-Франківського фахового коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» – звернув увагу на дисципліни загального світоглядного напряму.

Кіт Г.В., кандидат технічних наук, директор Івано-Франківської філії відкритого Міжнародного університету розвитку людини «Україна» – подякував за співпрацю, звернув увагу на навчання студентів з особливими фізичними потребами, що враховано в ОПП “Освітні, педагогічні науки”.

Загалом  програму визнано актуальною і як таку, що не має критичних зауваг.