Онлайн-захід «Презентація волонтерської програми «Будуємо Україну разом»

В рамках ознайомлення з особливостями діяльності  та з метою заохочення до співпраці 18 березня було проведено онлайн-презентацію волонтерської програми «Будуємо Україну Разом» («БУР»).  Дана програма – це волонтерський рух, який через спільну працю, подорожі та неформальну освіту об’єднує українську молодь у мережу активних громадян. «БУР» виник як волонтерська акція всеукраїнської програми  Львівської Освітньої Фундації, яка об’єднує активну молодь, бізнес, владу та розвиває локальні громади по всій Україні.

«БУР осередок» – середовище волонтерів та прихильників «БУРу», що розвиває громадянську свідомість за допомогою акцій взаємодопомоги «БУРчик». Тут акумулюється «БУР енергетика» і є місце для генерування та втілення ідей.

Захід організовано для студентів Педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» та  «Студентської спілки волонтерів» доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Іриною Дідух спільно із Лілею Стрілецькою — координаторкою Івано-Франківського осередку волонтерської програми «БУР» (за сумісництвом старостою  4 курсу спеціальності «Соціальна робота») та Любомиром Бойчуком — координатором амбасадорів Івано-Франківського осередку волонтерської програми «БУР». Зустріч пройшла у форматі відеозв’язку на платформі Zoom.

Студенти виявили значне зацікавлення даним проектом, ставили запитання, пройшли онлайн-опитування та завершили зустріч з оптимістичним настроєм і надією на подальшу співпрацю.