Викладачі кафедри початкової освіти провели профорієнтацію з старшокласниками Яворівського ліцею “Гуцульщина”

17 листопада викладачі кафедри початкової освіти: проф. Галина Русин, доц. Лідія Плетеницька, доц. Світлана Вербещук провели профорієнтаційну роботу з учнями 10-х та 11-х класах  Яворівського ліцею «Гуцульщина».

Розповіли учням про численні здобутки ПНУ, привабливі умови навчання, дозвілля, наукових досліджень, можливість здобуття подвійних дипломів на базі ПНУ та європейських університетів, отримання державних та недержавних стипендій та ін. Докторка Галина Русин більш ширше познайомила учнів з «Студентським Путівником ПНУ», в якому розкрита навчально-виховна робота університету та подані Q-коди, через котрі можна отримати більш ширшу інформацію з будь яких питань.

Поряд з цим, доцентка Лідія Плетеницька репрезентувала, звичайно, педагогічний факультет і спеціальність «Початкова освіта», наголошуючи на перевагах навчання на педагогічному факультеті ПНУ та професії вчителя початкової школи.

Доцентка Світлана Вербещук розповіла про вступну компанію у ПНУ та  запропонувала учням зустрітись зі студентами педагогічного факультету та організувати Круглий стіл із запитаннями, які є актуальними для майбутніх абітурієнтів  у режимі он-лайн.

Дякуємо дирекції Яворівського ліцею «Гуцульщина» :

  • директорці ліцею – Лосюк Вікторії Володимирівні,
  • заступнику директора з навчально-виховної роботи – Кіщук Галині Василівні;
  • заступнику директора з виховної роботи – Корпанюк Світлані Тарасівні та
  • педагогу-організатору – Рибчук Світлані Миколаївні за співпрацю.

Інформацію підготувала
доктор педагогічних наук, професор
Галина РУСИН