ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ

4 вересня в Педагогічному факультеті відбулася  зустрілися з першокурсниками. З вітальним словом до студентів звернувсь  декан Педагогічного факультету Рега Олексій Степанович з побажаннями успішного проходження наступної сходинки свого життя – у вищому навчальному закладі.

Виступила з вітальним словом заступник декану з виховної роботи Галина Русин з запрошенням до великої студентської родини Педагогічного факультету  ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», а також з побажанням розкривати свої творчі здібності реалізувати себе як особистість   в обраній професії. На педагогічному факультеті працюють такі студії : вокальна , літературна , хореографічна.

Також з вітальним словом до студентів звернулись завідувачі кафедр : соціальної педагогіки та соціальної роботи – проф. Ковбас Б.І. ; педагогіки початкової освіти – проф. Оліяр М.І. ; фахових методик і технологій початкової освіти – проф. Луцан Н.І. ; теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти  – доц.. Недільський С. А.

 Після офіційних виступів розпочався святковий концерт, який підготували студенти старших курсів педагогічного факультету.