Засідання вченої ради педагогічного факультету

25 листопада відбулося чергове засідання вченої ради педагогічного факультету, на якому розглянуто низку питань щодо наукової та навчально-методичної та виховної діяльності факультету. Зокрема члени ради і запрошені НПП факультету обговорювали питання

    • про стан і перспективи розвитку студентського самоврядування на педагогічному факультеті;
    • про забезпечення дотримання принципів академічної доброчесності;
    • про шляхи удосконалення виробничої/педагогічної практики студентів педагогічного факультету: перспективи, інновації, співпраця з ТГ.

Учасники засідання вченої ради заслухали і схвалили звіт голови студентського сенату Наталії Котурбаш за період її каденції, подякували за успішне і відповідальне виконання обов’язків голови студентського сенату, добру організацію студентського самоврядування, плідну співпрацю як зі студентським, так і викладацьким колективом факультету.

Також заслухали доповідь голови студентського профкому факультету Вікторії Сас про соціальну захищеність студентів педагогічного факультету.

Жваву дискусію викликало питання дотримання принципів академічної доброчесності. З повідомленнями виступили голова студентського сенату ПНУ Наталія Котурбаш, членкиня університетської Комісії з питань етики та академічної доброчесності, завідувачі кафедр та інші учасники засідання.

Не менш актуальним є питання про виробничу/педагогічну практики студентів факультету, йшлося про стан і перспективи, шляхи удосконалення організації студентської практики і співпрацю з ТГ у цій ланці професійної підготовки студентів. З доповідями виступили керівники практик усіх спеціальностей факультету: проф. Лисенко Н.В., проф. Зозуляк-Случик Р.В., доц. Коваль В.М., доц. Бай І.Б.

Окрім того, на засіданні вченої ради було рекомендовано до друку низку наукових та навчально-методичних праць викладачів факультету, а також визнано результати міжнародного стажування (комплексного підвищення кваліфікації).