Відбудеться конференція «Сучасні проблеми та виклики польських та українських освітян в умовах миру та війни»

фаника, зокрема кафедра педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика є співорганізатором Міжнародної наукової конференції на тему «Сучасні проблеми та виклики польських та українських освітян в умовах миру та війни».

Конференція відбудеться 14-15 жовтня в Інституті педагогіки Університету Марії Кюрі-Склодовської (UMCS).

Метою заходу є створення простору для обміну знаннями, досвідом та роздуми про виклики, з якими стикаються освітяни обох країн у контексті динамічних соціальних, політичних та освітніх змін.

Також конференція стане доброю нагодою обговорити роль освіти в мирний і воєнний час, підтримку студентів й викладачів у складних, кризових ситуаціях.

Від університету участь візьмуть в.о. ректора Ігор Цепенда, декан педагогічного факультету Оксана Кондур, завідувач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Любов Прокопів.

Запрошені експерти з Польщі, України та інших країн обговорюватимуть теми, пов’язані з актуальними проблемами освіти, а також шукатимуть рішення, які можуть допомогти побудувати краще майбутнє для здобувачів освіти та педагогічних працівників!