Літературна академія з Іриною Стрельченко та Христиною Гут

23 травня професорка кафедри початкової освіти Тетяна Качак провела Літературну академію з випускницями Педагогічного факультету Іриною Стрельченко (Грохолою) та Христиною Гут. 
     Під час заходу Ірина презентувала арт-книжку “Моя Україна”, а разом з Артуром Черняком – авторську дидактичну гру “Подорож героя”. Студенти 2 курсу спеціальності “Початкова освіта” взяли активну участь у цій грі – використовуючи картки, запитання, опорні факти, створили власну цікаву історію. 
      Христина цікаво розповіла про свій педагогічний досвід роботи, продемонструвала методичні “родзинки” для ефективного розвитку дитячого читання та організації освітнього процесу в початковій школі.
     Зустрічі студентів та випускників Педагогічного факультету – це завжди жваве спілкування, обговорення студентського й педагогічного досвіду, спогади про кумедні випадки й мудрі професійні ппоради. А в межах вивчення дисципліни “Дитяча література та методика навчання літературного читання” – це також обговорення ефективних форм, методів та засобів роботи з дитячою книжкою, презентація нових видань й авторських методичних моделей розвитку читацької культури школярів.