Завершення майстер-класів на педагогічному факультеті

29 червня 2022 року студентський сенат та викладачі педагогічного факультету провели завершальний майстер-клас для наймолодших іванофранківців.

Цього разу студенти запропонували цікаву дидактичну гру “Одягни юних українців на прогулянку”. Діти мали можливість спробувати себе у ролі справжніх модельєрів. Приємно було відчути великий захват у малечі від такого заняття.

Для успішного різнобічного розвитку дитини велике значення має дрібна моторика рук, тому студенти педагогічного факультету познайомили наймолодших учасників майстер-класу з різноманітними аплікаціями з кольорового паперу та одноразових тарілок. Усі дітки проявили свою креативність і майстерність, отримали багато позитивних емоцій.

Висловлюємо щиру подяку Центру освітніх інновацій, зокрема Олександрі Копаєвій, за допомогу в організації майстер-класів та можливість обмінятися досвідом. Для студентів нашого факультету такі заняття стали своєрідною практикою. Також вдячні талановитим діткам та їхнім батькам за позитивні враження та незабутні емоції, натхнення, мотивування нас до створення і втілення ще більш креативних планів на майбутнє.

Хочемо сказати, що ми не прощаємося, просто робимо невеличку перерву для того, щоб потім втілювати нові та цікаві ідеї!