Завершився пілотний проєкт – інтенсивні курси англійської мови

Завершився пілотний проєкт – інтенсивні курси англійської мови для підготовки студентів до вступу в магістратуру (складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ)), які відбувалися на базі Центру інноваційних освітніх технологій “PNU EcoSystem” Прикарпатського університету. Його учасниками стали студенти бакалаврату Педагогічного факультету, які займалися у шести групах.

Упродовж 4 місяців слухачі курсів удосконалювали англомовну компетентність, виконували завдання, максимально наближені до тих, які передбачені програмою ЄВІ.

Викладачки університету, кандидатки педагогічних наук, доцентки кафедри педагогіки початкової освіти Тетяна Близнюк і Катерина Фомін проводили заняття у змішаному форматі, зорієнтовані на різний рівень володіння англійською мовою. Для підвищення ефективності навчання застосовували новітні методики, цифрові інструменти з урахуванням індивідуального підходу до кожного студента.

Як зазначила студентка Валентина Серемчук, «дуже задоволена, що відвідувала ці курси, оскільки вони справді допомогли у виконанні завдань на ЄВІ».

Ольга Паньків зізнається: «хоча часу було мало, завдяки курсам багато матеріалу вдалося опрацювати, зрозуміти і можна очікувати хорошого результату».

Як зауважує кураторка проєкту, доцентка Тетяна Близнюк, за матеріалами курсів розроблено відповідну навчальну програму та методичне забезпечення для навчання. Організатори сподіваються на хороші результати слухачів та очікують їх на заняттях у магістратурі вже у вересні цього року.

Велика вдячність адміністрації педагогічного факультету, зокрема деканесі Оксані Кондур за сприяння у підготовці випускників бакалаврату педагогічного факультету до вступу у магістратуру.

Директорка Центру “PNU EcoSystem” , професорка Олена Будник зацікавлена у проведенні таких курсів на постійній основі, адже вважає їх цілком перспективними.