Профорієнтаційна робота на педагогічному

У незвичних умовах карантину на педагогічному факультеті не припиняється цілеспрямована профорієнтаційна робота. У рамках запланованих заходів 21 та 22 квітня відбулися онлайн-конференції з випускниками Івано-Франківського коледжу спеціальності «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Перед абітурієнтами виступили: заступниця декана педагогічного факультету Романишин Р. Я., докторка філологічних наук, професорка Деркачова О. С, доценти Цюняк О. П, Довбенко С. Ю., Довгий О. Я., Скоморовська І. А.

 

Аналогічна онлайн-зустріч 28 квітня відбулася з випускниками Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського спеціальності «Соціальна робота» з якими працювали доценти Кулик І. В., Сабат Н. В., Сабат Н. І. Предметом обговорення були питання, пов’язані з умовами вступної кампанії-2020.

 

Продовженням запланованих заходів стала зустріч абітурієнтів з командою студентського активу спільно з керівництвом педагогічного факультету, яка відбулася 29 квітня. Під час онлайн-зустрічі голова студентського сенату педагогічного факультету Котурбаш Н. розповіла про реалії студентського життя, перспективи перебування у команді студентського сенату, окреслила план проведення майбутніх заходів для студентства. Голова профбюро Мадай Н. обговорила зі студентами умови поселення та проживання у гуртожитках та повідомила про надання матеріальної допомоги. Модератор спеціальності «Початкова освіта» у команді студентського сенату Макар Я. розповіла що заохотило її стати частинкою студентського самоврядування.