Посвята першокурсників в студенти 2019

3 жовтня Студентський сенат педагогічного факультету організував вже традиційну посвяту першокурсників в студенти. Захід проходив, як зазвичай, у вигляді конкурсу, де кожна група проявляла себе, представляла свої вміння. Конкурс складався з трьох етапів: представлення групи, полотно на тему «Ким я бачу себе через 5 років?» та флеш-моб.

Оцінювали всі старання члени журі: Недільський Степан Андрійович, заступник декана з навчальної роботи, Лазарович Надія Богданівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти, Оліяр Марія Петрівна, завідувач кафедри педагогіки початкової освіти, Луцан Надія Іванівна, завідувач кафедри фахових методик і технологій початкової освіти, Ковбас Богдан Іванович, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Юрій Лозяк, сенатор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Наталія Котурбаш, голова студентського сенату педагогічного факультету, Ірина Турчин, заступниця сенатора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Після другого конкурсу, для того, щоб журі трішки відпочили, а студенти змогли підготуватися до флешмобу, для всіх присутніх виступила команда – призери Літературної кавалєрки 2018, команда, яка представляла педагогічний факультет в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки в м. Луцьк, команда КВН “Ол інклюзів”.

І поки журі визначало переможця та підбивало підсумки, з музичним привітанням виступила студентка І курсу Зінич Марія. Також не обійшлося без особливої клятви старост груп, які закріпили її мокрими печатками.

Відкриттям заходу став виступ групи “Cutfire” з авторською піснею.

Наприкінці кожній команді вручили грамоти і подарунки, серед яких були солодощі, а переможцями стали група СРСП-12, яка отримала також безкоштовний сертифікат на фотосесію. Друге та третє місця посіли групи ПО-11 та ПО-12. Крім того, були й особливі нагороди – нагорода в номінації «Найкращий актор», яку отримала староста СРСП-12 Філіпова Романа, а також номінація «Найоригінальніший номер», яку отримала група ПО-11. Усі учасники, глядачі та члени журі отримали позитивні емоції, задоволення і хороший настрій від проведеного заходу.

«Я знаю, що студенти приклали чимало зусиль, щоб сьогодні ми дивилися на них такими очима. Щиро вдячна кожному за допомогу» — зауважує голова студентського сенату педагогічного факультету Наталія Котурбаш.